Hotell Öregrund – många möjligheter

Öregrund är en liten tätort som kan hittas i Roslagen (kallas även Roslagens pärla). Orten tillhör Östhammars kommun och Uppsala län. Det som är unikt med orten är att det en av Sveriges minsta städer och under år 2010 beboddes tätorten av 1555 invånare.

Tips på bra hotell som kan bokas när Öregrund besöks är bland annat:

  • Ett hotell som är relativt omtyckt att åka till är ”Strandhotellet”. Det ligger i centrum av tätorten, nära restauranger, några butiker och intill klipporna där man kan ta ett dopp. Hotellet kan bokas på telefonnummer 0173-31600 eller via mail till mailadressen: info@strandhotellet.nu.
  • Det andra hotellet som finns i tätorten är ”Hotell Floras trädgård”, en inspiration av en gammal trädgård. Här finns ett cafe som rymmer 25 gäster inomhus och det finns 50 sittplatser utomhus. Det är känt för sina fina bakverk och smörgåsar. Läget är riktigt bra och har några få minuters gångavstånd till Öregrunds hamn. Bokningar på telefonnummer 0173-316 60, faxa 0173-316 90 eller via mail till mailadressen: info@hotellflora.se.
  • Det tredje hotellet i Öregrund är ”Epokgården”. Hotellet ligger väldigt centralt och har en stor variation av boendeformer. hotell Öregrund bokas smidigast via mail till: info@epokgarden.se. Det fungerar det även bra att ringa till 0173-30200.