Installation av automatikskåp

För dig som behöver installera automatikskåp för exempelvis pumpar, värme, belysning m.m. är http://www.elfordel.se/vara-tjanster/automatikskap/ att rekommendera. Det kan monteras i golvskåp eller väggskåp, beroende på var du vill placera skåpet. Utförandet kan även vara i antingen rostfritt eller lackerat. Valet är ditt, och efter dina önskemål installeras sedan automatikskåpet så att allt blir rätt och du blir nöjd som kund.

El-fördel
Anlita ett företag med erfarenhet av byggnation / installation av elcentraler och automatikskåp. Ett företag som har lång erfarenhet samt kunder så som elinstallatörer, grossister, elleverantörer samt andra stora industrier över hela Sverige. Du som kund får ett arbete som är utfört noga och med kvalité, då alla montörer har lång erfarenhet inom branschen samt har elutbildning. För att kunna garantera att allt fungerar som det ska testas centralerna innan.

Kontakt och bokning
Byggnation och installation bokas genom mail som du hittar på hemsidan. Vid frågor om konstruktion, ritningar, inköp och leverans är det mail som gäller. Du hittar alla de olika mailadresserna på hemsidan under fliken Kontakt. Om du har vägarna förbi Alingsås går det även bra att besöka adressen för bokning.