Om du har storkök

Om du av en händelse jobbar i storkök där det efterfrågas ny utrustning kan det vara dags att besöka http://www.gspprod.se/. Det är nämligen hemsidan för företaget GSP Produktion AB som i huvudsak ägnar sig åt att producera just utrustning för storkök men även kompostmaskiner. I dag har man kunder runt om i världen och några av dessa är bland annat GE Healthcare, Kardex och St. Jude Medical.

Bra kvalitet
GSP Produktion arbetar för att göra sina kunder nöjda och leverera produkter av hög kvalitet. Dessutom värnar man om miljön vilket många ser som en viktig del när de ska köpa eller beställa någonting i dag. Företaget har en gedigen erfarenhet med tanke på att det började sin historia redan 1992. Efter ett antal år skedde förändringar i företaget och så småningom gick man ihop med Svedbro Rostfria Industrier AB.

Även om företaget har sin bas ett par mil utanför Uppsala har man som sagt kunder runt om i världen vilket innebär att du som är ute efter då till exempel ny utrustning till ett storkök säkerligen kan få hjälp oavsett var i Sverige du befinner dig. Och det är så klart värt att ha i åtanke när ni ska handla.