Takläggning i Göteborg

Söker du ett företag som utför takläggning i Göteborg? Då finns Sandö tak och entreprenad AB där för dig.

Om företaget
Företaget startades av Markus Stenberg och Robert Lilke år 2006. Båda kilarna har stor erfarenhet av tak. Robert är utbildad byggnadsingenjör och har arbetat som arbetsledare och platschef, han har även arbetat med teknisk konsultation inom tak. Markus har länge arbetat som takmontör och blir ibland anlitad av våra leverantörer då han hjälper deras anställda att bli utbildade inom branschen.

Anställda
Kontoret och lagret ligger i Högsbo, Västra Frölunda och har legat där sedan drygt fyra år tillbaka. Det utför utvändiga takarbeten med tegel- betong- och plåtpannor samt takpapp och pvc-duk. Det har elva takläggare anställda i dagsläget, alla har långa arbetslivserfarenhet. Det flest har sedan 1980-talet arbetat med tak. De räknar med att kunna anställa fler takläggare inom snar framtid då det är en verksamhet som hela tiden växer.

Besiktning och teknisk konsultation
De erbjuder inte bara takarbeten utan också besiktning utav tak. De erbjuder också fastighetsägare och byggföretag hjälp med teknisk konsultation. Rober är certifierad av Taksäkerhetskommittén och är mycket munnit inom detta område.